خانه / تحقیق و پروژه / دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

دانلود مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

 

مشخصات این فایل
عنوان: مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک
فرمت فایل: word( قابل ویرایش)
تعداد صفحات : 15

این مقاله در مورد مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک می باشد .

بخشی از تیترها به همراه مختصری از توضیحات هر تیتر از مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

 پایداری در مدت زمان طولانی:
خیلی از تغییرات در محیط زیست در درازمدت اتفاق می افتد. در کشاورزی ارگانیک چون مطابق اکوسیستم رفتار می شود اثر مخربی برای محیط زیست ندارد.
در مورد خاک نیز در کشاورزی ارگانیک از کمترین شخم ، کودهای بیولوژیکی ، تناوب کشت مناسب،گیاهان پوششی و … استفاده می شود.
همچنین با بهبود جانوران مفيد خاک و تخمیر مواد آلی ، بافت خاک بهبود يافته و باروری خاک افزایش می یابد. و میزان مواد مغذی بیشتری به خاک داده می شود. به همین دلیل فرسایش خاک کم گردیده و تنوع ….…(ادامه دارد)

كشاورزي ارگانيك وتنوع زيستي:
کشاورزی ارگانیک برای تنوع زیستی بسیار مناسب است.حفظ تنوع زیستی فقط برای مناطق حفاظت شده نیست. اغلب استراتژی های حفاظتی با حفظ گونه های موجود در مناطق حفاظت شده آغاز می شود. اما این کارها هرگز برای حفاظت تنوع زیستی کافی نیست . برای این کار احتیاج به زمینهای پایدار همراه با استراتژیهای مدیریت آب، برای تشویق تنوع زیستی بومی در نواحی که مردم زندگی می کنند ،دارد . تقریباً37% سطح زمین برای مصارف کشاورزی ….…(ادامه دارد)

غذا هاي ارگانيك:
غـذاهـاي ارگـانـيك به غذاهايي اطلاق مي گـردد كـه بـدون اســتفاده از آفـت كش ها و علف كش هـاي مصـنـوعــي و ارگانيسمهاي اصلاح شده ژنتيك توليد شده باشند.
 معيار سبزيجات، ميوه ها و حبوبات ارگانيك:
1_خـاك ايمن: حداقل از 3 سال قبل از برداشت محصول، زمـين زراعــي نبايستي با آب فاضلاب آبياري شده باشد. خاك نيز بايد عاري ازاملاح سرب و كلرايد پتاسيم باشد.
2_ عدم اصلاح سازي:هيچگونه مواد افزودني (مثل شيرين كننده ها و رنگ دهنده هاي مصنوعي)، پرتو دهي با ..…(ادامه دارد)

فوايد مصرف مواد غذايي ارگانيك:
1_ارزش غذايي بالاتري دارند. ميزان ويتامين C ، كلسيم، منيزيوم، آهن و فسفر در مواد غذايي ارگانيك بيشتر است.
2_مواد غذايي ارگانيك حاوي آنتي اكسيدان بيشتري ميباشند. در مواد غذايي ارگانيك آنتي اكسيدان Phenolic بيشتر يافت ميگردد (50 درصد بيشتر از محصولات غير ارگانيك). چراكه آفت كشهاي مصنوعي توليد اين مواد را در گياهان كاهش داده اما كودهاي حيواني و آلي بكار رفته در كشاورزي ارگانيك توليدآنها را افزايش ميدهد.
3_ كمتر سمي هستند. محصولات ارگانيك سالم تر بوده و به بقاياي آفت كشهاي آلي كمتر آلوده ميباشند. همچنين .…(ادامه دارد)

 مزایای استفاده از کمپوست:
– موادغذائی را تأمین میکند.
– فعالیتهای میکروبی را تشدید میکند که موجب میشود موادغذائی خاک آزاد شوند و مورد استفاده گیاه قرار گیرند.
– نیاز به کودهای شیمیائی را که گرانقیمت و بالقوه برای محیطزیست زیانبار میباشند، کاهش میدهد.
– مقدار کربن آلی و ازت خاک را افزایش میدهد و باعث میشود که خصوصیات فیزیکی اصلاح شود. این پدیده عکسالعمل خاک نسبت به کودهای شیمیائی را بهتر میکند و عملکرد محصول را افزایش..…(ادامه دارد)

فهرست مطالب مقاله مروری بر مزايای کشاورزی ارگانيک

چكيده:
مقدمه:  
مزاياي كشاورزي ارگانيك بري محيط زيست:
پایداری در مدت زمان طولانی
كشاورزي ارگانيك وتنوع زيستي:
چگونه کشاورزی ارگانیک می تواند باعث پیشرفت و توسعه تنوع زیستی گردد؟
تقویت تنوع :
کار با طبیعت :
حفظ سنتها :
حمایت از توسعه پایدار:
غذا هاي ارگانيك:
معيار گوشت، شير، تخم مرغ و ديگر فرآورده هاي حيواني ارگانيك:
مضرات كشاورزي و محصولات تهيه شده به روش سنتي:
فوايد زراعت ارگانيك:
غذاهاي ارگانيك براي قلب بهترند:
کود موردنیاز محصولات ارگانیک:
ذخيره انرژي:                           
جلوگیری از فرسایش خاک:
حفظ آب مصرفی :
مدیریت تلفیقی آفتها و بیماریهای گیاهی:
مدیریت تلفیقی آب و خاک
تهیه کمپوست یعنی چه؟
مزایای استفاده از کمپوست:
منابع:


برای دریافت فایل اینجا کلیک کنید

درباره ی moein

slm

همچنین ببینید

222 – خرید و دانلود تحقیق: بررسی بودجه و بودجه بندی و هزینه ها و سازمانهای اداری مرتبط با بودجه بندی – 30 صفحه فایل ورد

222 – خرید و دانلود تحقیق: بررسی بودجه و بودجه بندی و هزینه ها و …

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *